/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Cel de-al doilea lot de vaccin Sputnik V a ajuns la Chișinău. La evenimentul de recepționare a participat și Dodon

missing
30 aprilie 2021, ora 19:42

La Chișinău a ajuns și cea de-a doua tranșă de vaccin Sputnik V. Este vorba de 71 de mii doze de „Sputnik V”, componenta 2. 40 de mii de doze vor fi recepționate de Agenția Națională pentru Sănătate Publică, iar 31 de mii de doze vor fi distribuite regiunii Transnistrene. 

Astfel, în total, depozitul ANSP a recepționat 80 mii de doze de vaccin „Sputnik V” (ambele doze), pentru imunizarea a 40 mii de persoane. În următoarele zile, dozele vor fi distribuite Centrelor de vaccinare. Vedeți aici Dispoziția de distribuție.

La ceremonie a participat președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, dar și liderul PSRM, Igor Dodon.

Vedeți mai jos cum va fi distribuit vaccinul în țară:

Amintim că primul lot de Sputnik V a ajuns la Chișinău pe data de 24 aprilie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram