Cu ocazia sărbătorii Paștelui, Valentin Uzun și fiica sa, Amelia, le-au făcut o surpriză muzicală fanilor. Cei doi artiști, tată și fiică au lansat „Imnul Învierii”, o melodie pascală emoționantă.

„Imnul Învierii” are și un videoclip, filmat în mare parte în biserică.

„Cu mare drag lansăm acest Imn – pentru toți credincioșii în semn de recunoștință pentru această frumoasă sărbătoare care este așteptată aproximativ de două milenii în fiecare an de toți creștinii – această minune a lui Dumnezeu – Învierea fiului său Isus Hristos, care și-a dat viața pentru noi. Iar cel care crede în el să fie salvat de judecata de apoi !!! Fie ca lumina Învierii Domnului Isus Hristos să pătrundă în inimile și casele voastre !!! Să aveți un Paște Fericit !!!”, a scris Valentin Uzun pe pagina sa de Faecbook.

Muzica a fost scrisă de Valentin Uzun, iar versurile îi aparțin Veronicăi Rusu – Bucico.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!