Alte 175 cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. În aceste condiții, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 251.335.

Potrivit Ministerului Sănătății, din numărul total de cazuri, niciunul nu e de import. Totodată, autoritățile au anunțata că în ultimele ore 12 oameni au murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 1.681, dintre care 538 – teste Rapid – Antigen.

Din numărul total de cazuri, 4 sunt în rândul lucrătorilor medicali: 2-medic, 0-asistenți medicali, 2-personal auxiliar.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 1.707 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 199 în stare extrem de gravă (32 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată).

Alte 431 persoane au fost vindecate. În total, 240.824 persoane au fost tratate de COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!