Terapie cu muzică pe post de reabilitare post-Covid. Este metoda inedită pusă în aplicare de către medicii de la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Femeile însărcinate care au suferit o formă gravă de infecție și s-au tratat sunt încurajate să cânte pentru a-și restabili plămânii afectați de Covid.

Astfel se recuperează femeile însărcinate care au suferit o formă gravă a infecției și au fost internate la Institutul Mamei și Copilului. Gravidele sunt încurajate să cânte, o metodă bună să-și umple plămânii cu oxigen, precizează medicii. În imagini apare și un medic reanimatolog care le ghidează și chiar cântă împreună cu ele.

Metoda este una nouă, iar gravidele sunt receptive la îndemnul doctorilor, spun responsabilii din cadrul instituției.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!