/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Terapie cu muzică: Metoda inedită pusă în aplicare de medicii de la IMC pe femeile gravide care au suferit de coronavirus

02 mai 2021, ora 09:15

Terapie cu muzică pe post de reabilitare post-Covid. Este metoda inedită pusă în aplicare de către medicii de la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Femeile însărcinate care au suferit o formă gravă de infecție și s-au tratat sunt încurajate să cânte pentru a-și restabili plămânii afectați de Covid.

Astfel se recuperează femeile însărcinate care au suferit o formă gravă a infecției și au fost internate la Institutul Mamei și Copilului. Gravidele sunt încurajate să cânte, o metodă bună să-și umple plămânii cu oxigen, precizează medicii. În imagini apare și un medic reanimatolog care le ghidează și chiar cântă împreună cu ele.

Metoda este una nouă, iar gravidele sunt receptive la îndemnul doctorilor, spun responsabilii din cadrul instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram