/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/FOTO/ Șoldănești: Doi tineri, la spital după ce au ajuns cu mașina într-un copac. Șoferul ieșise la depășire

missing
03 mai 2021, ora 14:06

Grav accident raionul Șoldănești! Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina cu care se deplasau a derapat de pe traseu și s-a izbit violent de un copac.

Totul s-a întâmplat duminică după – amiază în apropiere de satul Olișcani. La volanul automobilului de model BMW se afla un tânăr de 25 de ani. Șoferul ar fi ieșit la depășire neregulamentar, într-o zonă cu vizibilitate redusă.

Potrivit poliției, vehicolul ar fi zburat de pe traseu și s-ar fi lovit de copac în momentul în care conducătorul auto încercat să evite impactul cu mașina care venea din față. Pe lângă șofer, la spital a ajuns și pasagerul  acestuia, un bărbat în vârstă de 30 de ani. Ambii au fost internați de urgență la Spitalul raional Șoldănești.

Tânărul de la volan a fost testat cu aparatul Drager care a arătat că acesta nu a consumat alcool. Oamenii legii investighează circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Șoldănești

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram