/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/Horoscop 3 mai/ Vărsătorii ar putea fi surprinși plăcut de anumite discuții

missing
03 mai 2021, ora 07:49

Horoscop Berbec – 3 mai 2021: Sigur că nu poți deveni înțelept peste noapte, dar astăzi, asta îți dorești cel mai mult, să fii cel care oferă cele mai bune și mai profunde sfaturi. E un lucru bun dorința ta, dar știi deja că nu se ajunge ușor acolo.

Horoscop Taur – 3 mai 2021: Ești mai inspirat când vine vorba de problemele altora, semn că te implici prea mult și neglijezi ce ar trebui să faci pentru tine. Poate consideri că e un lucru bun, dar, de fapt, e nevoie de echilibru.

Horoscop Gemeni – 3 mai 2021: Asocierile noi, cu scopul de a obține mai multe venituri, sunt o idee bună, dar e nevoie de multă prudență și de o minte limpede, nu de una convinsă de succes, orbită de propria importanță.

Horoscop Rac – 3 mai 2021: Ai putea avea idei foarte bune pentru reușita unui proiect care ți-a dat deja multe dureri de cap. Problema e că aceste idei trebuie elaborate, în continuare, împreună cu celelalte persoane implicate.

Horoscop Leu – 3 mai 2021: Cel mai bun rol pe care l-ai putea avea și ți se și potrivește de minune este cel al înțeleptului familiei care oferă ajutor atunci când i se cere și știe și care este limita sănătoasă, pe care nu o poate depăși.

Horoscop Fecioară – 3 mai 2021: Chiar dacă tu știi mai bine și ai dreptate, nu îți este de folos să încerci să îi convingi pe apropiați sau să faci presiuni pentru a obține acordul lor pentru un proiect de-al tău.

Horoscop Balanță – 3 mai 2021: O problemă profesională poate deveni o motivație puternică pentru a progresa, a face un pas înainte, a cuceri o nouă abilitate care până acum ți-a lipsit.

Horoscop Scorpion – 3 mai 2021: O frustrare, o simplă iritare sau chiar o nemulțumire te poate împinge spre o schimbare de care știai că ai nevoie, dar ai refuzat-o de mai multe ori.

Horoscop Săgetător – 3 mai 2021: Încep să se contureze soluții pentru unele dintre cele mai acute probleme, inclusiv cele legate de investiții pe care ai vrea să le faci în viitorul apropiat.

Horoscop Capricorn – 3 mai 2021: Este o zi care poate deveni sursa unor rezolvări care te vor bucura mult. Secretul este cooperarea, dar nu sub presiune, ci de bunăvoie, într-un cadru favorabil.

Horoscop Vărsător – 3 mai 2021: S-ar putea să te surprindă plăcut anumite discuții cu cei din anturajul apropiat și pe baza lor să-ți construiești o strategie inteligentă pentru a ieși dintr-o situație care te stresează în mod deosebit.

Horoscop Pești – 3 mai 2021: Răbdarea e cheia care deschide cele mai multe uși pentru tine, inclusiv pe cea care te poate duce la înțelegerea unor lucruri care sunt ascunse privirii directe.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram