Caz tragic într-o localitate din Hîncești. O femeie de 60 de ani s-ar fi stropit cu kerosen, după care și-ar fi dat foc. La fața locului au intervenit polițiștii, pentru a investiga circumstanțele. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 22:49, când la Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit un apel telefonic, precum că în curtea gospodăriei dintr-o localitate din raionul Hîncești, o femeie, în vârstă 60 ani, s-a stropit cu o substanță necunoscută și s-a incendiat.

Polițiștii, care au intervenit la locul tragediei, au stabilit că fiul victimei, fiind la vecini, a auzit niște țipete din curtea gospodăriei sale. „Deplasându-se la domiciliu, a depistat în curtea gospodăriei, cadavrul mamei sale,cu urme de arsuri pe corp și o sticluță cu kerosen lângă ea”, au precizat inspectorii.

Medicii ajunși la locul faptei au constat decesul victimei. Cadavrul femeii a fost îndreptat la expertiza medico-legală.

În acest caz, polițiștii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!