/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

S-ar fi stropit cu kerosen și și-ar fi dat foc. O femeie din Hîncești, găsită fără suflare în curtea casei sale

03 mai 2021, ora 12:13

Caz tragic într-o localitate din Hîncești. O femeie de 60 de ani s-ar fi stropit cu kerosen, după care și-ar fi dat foc. La fața locului au intervenit polițiștii, pentru a investiga circumstanțele. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 22:49, când la Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit un apel telefonic, precum că în curtea gospodăriei dintr-o localitate din raionul Hîncești, o femeie, în vârstă 60 ani, s-a stropit cu o substanță necunoscută și s-a incendiat.

Polițiștii, care au intervenit la locul tragediei, au stabilit că fiul victimei, fiind la vecini, a auzit niște țipete din curtea gospodăriei sale. „Deplasându-se la domiciliu, a depistat în curtea gospodăriei, cadavrul mamei sale,cu urme de arsuri pe corp și o sticluță cu kerosen lângă ea”, au precizat inspectorii.

Medicii ajunși la locul faptei au constat decesul victimei. Cadavrul femeii a fost îndreptat la expertiza medico-legală.

În acest caz, polițiștii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram