Incident la un pas de tragedie, într-un bloc cu 16 etaje, din sectorul Centru al Capitalei. Peretele unui balcon a căzut de la etajul 16 al casei de locuit. S-a întâmplat ieri – seara, în jurul orei 22:00. Locatarii spun că piatra s-a desprins din cauza vechimii blocului, iar acum păsesc pragul casei cu frica în sân, de teamă să nu mai cadă ceva de sus.

Această femeie spune că, aseară, în timp ce servea ceai împreună cu soțul său, a auzit un sunet puternic afară. Locatarii susțin că bucata de piatră ar fi putut să cadă din cauza uzurii blocului, dar și că cineva dintre locatari ar fi putut să o arunce intenționat.

Potrivit localnicilor, acesta este primul incident de acest gen de până acum. Nu am reușit să aflăm reacția gestionarului fondului locativ. Nu ne-a răspuns la telefon nici serviciul de presă al Capitalei pentru a afla dacă s-a inițiat sau nu o anchetă în acest caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!