Fondatorul Microsfoft, Bill Gates și soția sa, Melinda au decis să divorțeze, după un mariaj care a durat 27 de ani. Cei doi au făcut anunțul printr-un comunicat de presă comun. 

„După o îndelungă considerare și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, au anunțat cei doi pe Facebook și Twitter, citează Hotnews.ro.

„Nu mai credem că putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Cerem spațiu și intimitate pentru familia noastră în timp ce începem această nouă viață”, mai arată comunicatul.

Detaliile financiare ale divorțului celor doi nu sunt încă clare.  Cuplul miliardar  anunţat că va continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Bill & Melinda Gates Foundation, pe care o conduc din anul 2000 împreună. Fundația are în prezent active de peste 51 de miliarde de dolari.

Bill și Melinda Gates s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18 ani).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!