/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

Bill și Melinda Gates au anunțat că divorțează după 27 de ani de mariaj

missing
04 mai 2021, ora 08:56

Fondatorul Microsfoft, Bill Gates și soția sa, Melinda au decis să divorțeze, după un mariaj care a durat 27 de ani. Cei doi au făcut anunțul printr-un comunicat de presă comun. 

„După o îndelungă considerare și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, au anunțat cei doi pe Facebook și Twitter, citează Hotnews.ro.

„Nu mai credem că putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Cerem spațiu și intimitate pentru familia noastră în timp ce începem această nouă viață”, mai arată comunicatul.

Detaliile financiare ale divorțului celor doi nu sunt încă clare.  Cuplul miliardar  anunţat că va continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Bill & Melinda Gates Foundation, pe care o conduc din anul 2000 împreună. Fundația are în prezent active de peste 51 de miliarde de dolari.

Bill și Melinda Gates s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18 ani).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram