Fostul deputat democrat, Iurie Bolboceanu și fostul șef al Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru, se regăsesc pe lista Partidul Nostru (PN) al lui Renato Usatîi. În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, liderul PN, Renato Usatîi a anunțat că cei doi vor face parte din echipa partidului la alegerile parlamentare anticipate. 

„Este un luptător pentru reformele în sistemul de sănătate. Anatol Ciubotaru se va regăsi pe listele blocului electoral, dumnealui este o persoană foarte dură, care cere rezultate”, a declarat Usatîi în platoul TV8.

Întrebat de moderatoarea emisiunii ce nume se vor regăsi pe listele blocului electoral, Usatîi a anunțat că și fostul deputat PDM, Iurie Bolboceanu este parte a echipei.

Iurie Bolboceanu a fost reținut la 17 martie 2017, la trei ani după ce a părăsit fracţiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM). Ex-deputatul a fost acuzat că, fiind racolat de către ofiţerii Direcţiei Principale de Informaţii a Statului-Major General al Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse, în perioada 5 octombrie 2016–17 martie 2017, a colectat şi a transmis informaţii de interes naţional pasibile să fie utilizate în dauna Republicii Moldova.

Precizăm că, blocul electoral „Renato Usatîi”, format din două formațiuni politice – Partidul „Nostru” și „Patria”, a fost înregistrat. Decizia a fost luată miercuri, 5 mai, de membrii Comisiei Electorale Centrale, care s-au întrunit în ședință.

Mai jos puteți urmări în direct emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8 cu participarea lui Renato Usatîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!