politic

PAS, pe cont propriu la anticipate. Grosu: „Analizele noastre ne arată să mergem în această formulă”

06 mai 2021, ora 19:44
Distribuie:

Partidul Acțiune și Solidaritate va merge pe cont propriu și nu va face parte dintr-un bloc electoral. O declarație în acest sens a fost făcută de către liderul interimar al PAS, Igor Grosu. 

„Da, noi o să merge pe cont propriu. Analizele noastre și obiectivul de a atrage acele voturi și de pe centru, așa cum s-a reușit la prezidențiale, ne arată să mergem în această formulă, a menționat Igor Grosu în cadrul unei emisiuni de la TVR.

Acum două zile, secretarul general al Președinției, Andrei Spînu, a degrevat din funcție pentru a participa în campania electorală alături de Partidul Acțiune și Solidaritate.

Conform decretului semnat de șefa statului, Maia Sandu, alegerile parlamentare anticipate ar putea avea loc pe data de 11 iulie curent. Maia Sandu a  dizolvat Legislativul pe data de 28 aprilie, imediat după ce Curtea Constituțională a declarat ilegală instituirea stării de urgență în Republica Moldova.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram