/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 813: Dronă în România și risc de război mondial! Zelenski e la Harkov, iar Putin și-a vizitat aliatul

Record la imunizare. Câte doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate astăzi

missing
06 mai 2021, ora 18:11

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 din Republica Moldova se pare că ia amploare. Cel puțin asta arată datele prezentate de Ministerul Sănătății, care anunță că în totală, astăzi, 6 mai, au fost administrate 11 344 de doze de ser.

De la începutul campaniei de imunizare, în Republica Moldova au fost administrate 171 820 de doze de vaccin împotriva virusului COVID-19.

Potrivit informațiilor, cu prima doză a fost administrată la 150 173 de persoane, iar cu cea de-a doua doză au fost imunizați peste 21 de mii de oameni.

Precizăm că startul vaccinării în Republica Moldova a fost dat la începutul lunii martie curent. Campania de vaccinare este împărțită în trei etapă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram