Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv cu rachete. Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețkul e complet ocupat

politic

/VIDEO/ Renato Usatîi a atacat-o pe Mariana Rață la Cutia Neagră, după ce jurnalista i-a citit cum îl descrie Wikipedia

06 mai 2021, ora 11:28
Distribuie:

Liderul Partidul Nostru (PN), Renato Usatîi a venit cu acuzații în adresa moderatoarei emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. Primarul de Bălți a învinuit-o pe Mariana Rață de propagandă, după ce moderatoarea emisiunii a început să citească descrierea  dată de Wikipedia pentru Renato Usatîi. Vădit deranjat de cele scrie, Usatîi a devenit furios și a adus mai multe acuzații în adresa fondatorilor TV8 și a prezentatoarei Mariana Rață.

„Dumneavoastră sunteți acum o propagandistă, înțelegeți ce faceți? (…) Eu să vă citesc ce scriu rapoartele SIS (n. r. Serviciul de Informații și Securitate) despre dumneavoastră? Eu înțeleg că v-ați declarat mare unionistă, mare luptătoare. Niște ONG-iști de a voștri se ocupă cu prostiile (…) Terminați cu propaganda. Ceea ce faceți acum nu vă duce decât cu Andrei Năstase în cosmos. Să vă fie rușine de mizeriile pe care le pronunțați și că vă permiteți. (…) Eu nu caut rating, nu caut să mă iubiți dvs. sau altcineva, dar Dvs. faceți niște mizerii și vă permiteți prea mult. Nu vă permiteți prea mult? Ce înseamnă legături criminale? Spuneți la oameni să citească Wikipedia care au făcut-o tot niște ONG-ști obosiși care lucrează cu dvs. sau din secta dvs. care sunteți. Nu mă interesează! Vă numesc sectă pentru că vă comportați ca o sectantă” a declarat Usatîi în platoul TV8 în cadrul ediției de miercuri, 5 mai, a emisiunii Cutia Neagră.

În timp ce moderatoare, Mariana Rață, citea informațiile de pe Wikipedia, unde colaboratorii au indicat că numele acestuia „ a fost legat de mai multe crime și scandaluri, dar și de atacul raider asupra băncii moldovenești „Universalbank””, dar și alte detalii despre liderul Partidului Nostru, Usatîi a continuat să vină cu atacuri în adresa moderatoarei și a postului de televiziune într-un limbaj indecent. Mai mult de atât, Usatîi a declarat că informațiile din cea mai mare enciclopedie online ar fi scrise la comanda fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc.

„Când vedeți la voi în platou vreo doi-trei unioniști obosiți terminați aici în platou, dar pe mine ați decis să mă faceți mare vedetă. Eu nu am fost interlop și terminați cu porcăriile și mizeriile acestea. Dați-vă seama ce citiți, vreți, numiți-mă cum vreți dvs., dar asumați-vă până la urmă, dar asumați-vă asta. Legăturile criminale, nu vă este rușine să citiți așa ceva? Când vă văd așa tare pro-europeni, pro-români, voi mă întrebați de finanțare? Voi fără ONG-uri demult avea să puneți pavaje prin Italia, începând cu dvs și terminând cu aceea care mi-au făcut imaginea și Wikipedia și recunoașteți din ce ONG-uri ați fost finanțată, colegii dvs, dar nu îmi citiți ceea ce a băgat Plahotniuc cu Publika și cu toate mizeriile. (…) Când vine la dvs Maia Sandu vă cad la toate sutienele pe aici prin platou. Nu mă interesează introducerile voastre sectante”, a punctat primarul de Bălți.

În replică, prezentatoarea Mariana Rață i-a răspuns liderului formațiunii Partidul Nostru că sursele de finanțare ale TV8 sunt publice și oricine dorește poate să vadă.

„V-am lăsat să vorbiți, nu că nu aș avea ce spune, dar în condițiile în care, un lider de partid își permite să numească un jurnalist sectă, eu cred că este o problemă. Mi se pare că un politician trebuie să aibă respect față de jurnaliști”, a încheiat Mariana Rață.

Mai jos puteți urmări emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață din data de 5 mai, cu participarea liderului PN, Renato Usatîi.

Notă: Wikipedia este o enciclopedie online liberă (v. mai jos), cu acces gratuit, dezvoltată în mod colaborativ de către voluntari. Oricine poate edita orice articol din Wikipedia, în orice moment, total sau numai parțial. De asemenea, este foarte important faptul că Wikipedia este o enciclopedie liberă: licența sub care apar toate materialele din Wikipedia garantează faptul că orice contribuție la Wikipedia este făcută în interes public, fără nici o posibilitate ca vreo persoană fizică sau juridică să-și însușească aceste materiale.

Sursa: captură foto Wikipedia

Sursa: captură foto Wikipedia

Sursa: captură foto Wikipedia

Sursa: captură foto Wikipedia

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram