/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

„Bloc electoral PSRM și PCRM sau separat”. Dodon anunță când Partidul Socialiștilor se va înregistra în calitate de concurent electoral 

missing
07 mai 2021, ora 14:24

Membrii Partidului Socialiștilor vor merge săptămâna viitoare la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în calitate de candidat la alegerile parlamentare anticipate. Despre aceasta a anunțat liderul PSRM, Igor Dodon. Asta deși, tot el susține că are dubii că anticipate se vor înregistra pe această dată. 

„Săptămâna viitoarea o să mergem să ne înregistrăm în calitate de concurent electoral. Sunt două variante: bloc electoral PSRM și PCRM sau PSRM separat, dacă nu vor dori să mergem împreună”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii sale publicată astăzi pe Facebook.

Tot astăzi, Dodon a menționat că PSRM a adresat o scrisoare oficială, semnată de el, pentru Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral.

Ieri, 6 mai, reprezentanții Partidului Comuniștilor au declarat că Vladimir Voronin va merge la consultări cu membrii PSRM.

Dodon, despre data alegerilor parlamentare anticipate: „Am mari dubii că se va reuși pe 11 iulie”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram