Fostul deputat democrat Constantin Țuțu este bărbat însurat! Acesta și-a oficializat relația cu iubita sa, Beatrice Petrachi. 

Proaspăta soție a lui Țuțu a făcut anunțul astăzi pe pagina ei de Facebook, unde a ridicat o fotografie de la Oficiul stării civile. Tânăra poartă rochie albă, iar luptătorul K1 – costum și cămașă albă.

Imaginea este însoțită de mesajul: „Cel mai important și valoros lucru din viață este familia…Mai întâi, cea în care te naști și apoi, cea pe care o creezi”.

Fotografia a adunat sute de aprecieri și comentarii în care prietenii celor doi i-au felicitat și le-au urat „casă de piatră”.

Constantin Țuțu are 34 de ani și a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova între anii 2014 – 2019.

tutu mire

Constantin Țuțu este cercetat penal pentru ,,trafic de influență” și ,,escrocherie în proporții deosebit de mari”. Procuratura Anticorupție a expediat în instanța de judecată cauza penală a fostului deputat în data de 11 mai anul trecut. Potrivit probatoriului, Țuțu ar fi pretins și primit 20 de mii de euro de la rudele unui bărbat, ținut sub arest. În schimbul acestei sume, el le-ar fi promis să influențeze decizia procurorilor ca să-l elibereze pe bărbat de sub arest. Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare pe 27 septembrie de către Inspectoratul General al Poliției, iar în decembrie 2019, Interpol a acceptat solicitarea autorităților de la Chișinău de a-l anunța în căutare internațională.

Pe 1 octombrie 2019, procurorul general interimar de atunci, Dumitru Robu, a pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către deputatul Constantin Țuțu, în perioada anilor 2014 – 2018, pe când Țuțu era deputat în facțiunea PD, partid condus pe atunci de Vladimir Plahotniuc.

După schimbarea guvernării, în iunie 2019, el a părăsit Republica Moldova. În luna martie 2020, Constantin Țuțu a revenit în țară și s-a predat procurorilor la Vama Leușeni-Albița.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!