La eroina campaniei „Bătrânii noștri”, Zinaida Coțofană, din satul Chetrosu, am ajuns chiar în ajun de Paști. I-am bătut la ușă împreună cu echipa Asociației Obștești „Laolaltă”, care a colectat donațiile în sprijinul bătrânilor, care nu mai au pe nimeni.

„Din partea noastră să aveți o masa de sărbătoare cât mai frumoasă.”

Grație partenerilor campaniei – Metro, Fundația Felicia „Grin-Farm”, alți agenți economici, dar și a generozității oamenilor de rând, care au rămas emoționați de dramele eroilor noștri, curtea casei s-a umplut de daruri.

„Am cumpărat un frigider pentru DVS. Donatorii noștri din toată țară și de peste hotare au dat tot ce au mai bun ca DVS să aveți un frigider nou.”

O veste pe care i-am dat-o și care a emoționat-o, încât i-au dat lacrimile, este că din banii adunați în campanie va fi instalat un monument nou în memoria fiului ei, care și-a pierdut viața pe câmpul de luptă, în conflictul de pe Nistru. Acest lucru se va întâmpla până la Paștele Blajinilor.

Zinaida COȚOFANĂ, PENSIONARĂ: „Mă bucur!
– De ce plâgeți? Nu plângeți că mă faceți și pe mine să plâng”.

Pe lângă fundația „Grin-Farm” și Metro, campania „Bătrânii noștri” a fost susținută și de Hamal.md, care a făcut totul pentru ca darurile să ajungă cât mai rapid și în siguranță la cei care au cel mai mult nevoie de ajutor.

Zinaida COȚOFANĂ, PENSIONARĂ: „La lume le doresc sănătate. Mulțumesc la toată lumea că a avut grijă de mine.”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!