/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/INFOGRAFIC/ Situația epidemiologică în țară: Topul localităților care au înregistrat astăzi cele mai multe infectări cu coronavirus

missing
08 mai 2021, ora 17:53

Alte 191 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 252.604. 

Lider în ceea ce privește numărul cazurilor de COVID-19 este regiunea transnistreană, care a anunțat 106 persoane depistate pozitiv. Pe locul doi se află Capitala, înregistrând 28 de cazuri noi în ultimele 24 de ore.

În ceea ce privește situația din raioane, Ungheni, Bălți și Hîncești au înregistrat cele mai multe cazuri de SarsCov2. Mai exact, în Ungheni au fost confirmate 7 persoane, în Bălți 6, iar în Hîncești 5 persoane.

Sursa: msmps.gov.md

Amintim că, membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării au decis lansare graduală etapei a treia de imunizare împotriva COVID-19. Astfel, pe data de 11 mai, odată cu lansarea platformei naționale de înregistrare la vaccinare, vor fi aprobate noile contigente care urmează să fie vaccinate împotriva COVID-19.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova a început la 2 martie, după ce țara noastră a primit o donație din partea Guvernului României de peste 21 de mii de doze de ser AstraZeneca. Campania de vaccinare este împărțită în trei etape, iar potrivit ultimelor date oferite de MSMPS, peste 172 de mii de persoane au fost imunizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram