/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ultima oră! Elevii din Capitală revin la ore cu prezența fizică

missing
08 mai 2021, ora 11:59

Elevii din instituțiile de învățământ din Capitală vor reveni în băncile școlii după vacanța de Paști. Anunțul a fost făcut de edilul municipiului Chișinău, Ion Ceban, după ședința Comisie extraordinare pentru sănătate publică a municipiului Chișinău

„Procesul educațional pentru elevii din clasele I-XII din instituțiile de învățământ primar, secundar şi special din municipiul Chișinău, începând cu 11 mai 2021, se organizează cu prezență fizică. Învăţământul în Centrele extraşcolare, școlile sportive şi activitatea extrașcolară în instituţiile de învăţământ primar şi secundar din municipiul Chişinău, se organizează cu prezență fizică”, anunță primarul general.

Totodată, Ceban anunță că sunt permise desfășurarea competițiilor sportive în aer liber, însă fără prezența spectatorilor, iar numărul de persoane prezente în încăperi este stabilit în baza suprafeței sălilor, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică.

„Activitatea centrelor de tineret din municipiul Chișinău se organizează cu prezența fizică a unui număr maxim de 20 tineri. Programele de formare continuă destinate adulților, inclusiv șomerilor, se organizează cu prezență fizică”, a mai menționat Ceban.

Precizăm că, de marți, 11 mai, elevii revin din vacanța de Paște.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram