/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko, decorat cu „Ordinul de Onoare” de către șefa statului

missing
09 mai 2021, ora 12:01

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, a fost decorat de către șefa statului, Maia Sandu, cu „Ordinul de Onoare”. Președința țării i-a mulțumit Excelenței Sale pentru sprijinul constant oferit Republicii Moldova.

„Domnul Ambasador Michalko are merite deosebite în promovarea valorilor europene în țara noastră. Îi mulțumesc în numele cetățenilor moldoveni, pentru sprijinul continuu, pentru faptul că este mereu alături de noi în demersul nostru pentru libertate și stat de drept, pentru susținerea reformelor care să îmbunătățească nivelul de trai al oamenilor, inclusiv prin numeroasele proiecte de dezvoltare, prezente în diverse domenii în toate raioanele țării.
Domnul Peter Michalko este un prieten al Republicii Moldova. Mulțumim, domnule Ambasador Michalko! Mulțumim, Uniunea Europeană!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook, unde a postat câteva fotografii.

Peter Michalko este ambasador al UE în Republica Moldova din anul 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram