/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Marina Tauber, cu pază la evenimentul de la Complexul Memorial Eternitate? Unul dintre bodyguarzi deținea o armă 

missing
09 mai 2021, ora 21:18

La evenimentul de astăzi de la Complexul Memorial Eternitate a participat și Partidul Șor, în frunte cu Marina Tauber. Deputata era însoțită de câțiva bărbați care îi făceau loc să treacă printre mulțime, în timp ce aceasta se deplasa spre automobil. Mai mult, unul dintre ei avea o armă la brâu, pe care a încercat să o ascundă atunci când l-am luat la întrebări. De partea cealaltă, Tauber susține că nu are bodyguard și că bărbatul este unul din membrii echipei sale.

Imaginile le-am surprins astăzi după evenimentul de depunere a florilor la Complexul Memorial Eternitate la care au participat mai mulți membri, susținători și deputați ai Partidului Șor, în frunte cu Marina Tauber. Parlamentara era însoțită de câțiva bărbați, care, discret, îi făceau loc să treacă printre mulțime, în timp ce se deplasa spre automobil. Mai mult, unul din ei avea armă la brâu, pe care însă a încercat insistent să o ascundă, în momentul în care l-am luat la întrebări.

Deputata susține însă că nu este păzită și că acesta ar fi un membru al echipei. „Eu v-am spus. Eu nu am bodyguard. Dacă domnul are armă, probabil are toate actele necesare, dar asta nu este legat de mine. Marți, miercuri, veniți la noi la oficiu. Este membrul echipei noastre. Din păcate eu nu țin minte toate familiile, o să vă dau informația marți”, a spus Tauber.

Am încercat să obținem un comentariu de la Marin Maxian, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, pentru a ne spune dacă la asemenea evenimente în masă este permisă purtarea armelor, însă acesta nu ne-a răspuns la apel.

Potrivit legislației, deținătorii de armă trebuie să păstreze în permanență arma introdusă în toc, în loc ascuns vederii, cu excepția situațiilor în care persoana este autorizată, potrivit legii, să o aplice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram