La evenimentul de astăzi de la Complexul Memorial Eternitate a participat și Partidul Șor, în frunte cu Marina Tauber. Deputata era însoțită de câțiva bărbați care îi făceau loc să treacă printre mulțime, în timp ce aceasta se deplasa spre automobil. Mai mult, unul dintre ei avea o armă la brâu, pe care a încercat să o ascundă atunci când l-am luat la întrebări. De partea cealaltă, Tauber susține că nu are bodyguard și că bărbatul este unul din membrii echipei sale.

Imaginile le-am surprins astăzi după evenimentul de depunere a florilor la Complexul Memorial Eternitate la care au participat mai mulți membri, susținători și deputați ai Partidului Șor, în frunte cu Marina Tauber. Parlamentara era însoțită de câțiva bărbați, care, discret, îi făceau loc să treacă printre mulțime, în timp ce se deplasa spre automobil. Mai mult, unul din ei avea armă la brâu, pe care însă a încercat insistent să o ascundă, în momentul în care l-am luat la întrebări.

Deputata susține însă că nu este păzită și că acesta ar fi un membru al echipei. „Eu v-am spus. Eu nu am bodyguard. Dacă domnul are armă, probabil are toate actele necesare, dar asta nu este legat de mine. Marți, miercuri, veniți la noi la oficiu. Este membrul echipei noastre. Din păcate eu nu țin minte toate familiile, o să vă dau informația marți”, a spus Tauber.

Am încercat să obținem un comentariu de la Marin Maxian, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, pentru a ne spune dacă la asemenea evenimente în masă este permisă purtarea armelor, însă acesta nu ne-a răspuns la apel.

Potrivit legislației, deținătorii de armă trebuie să păstreze în permanență arma introdusă în toc, în loc ascuns vederii, cu excepția situațiilor în care persoana este autorizată, potrivit legii, să o aplice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!