/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Grav accident la Râbnița. O pensionară a fost lovită mortal în seara de 9 mai

missing
10 mai 2021, ora 09:41

Un accident grav s-a produs pe 9 mai în apropiere de localitatea Râbnița din stânga Nistrului. O vârstnică a fost lovită mortal de o mașină, șoferul căreia a ieșit la depășire. Conducătorul auto a spus că totul s-a produs, după ce a pierdut controlul volanului.  

Accidentul a avut loc în jurul orei 19:00, la circa 150 de metri distanță de indicatorul care indică intrarea în localitate, nu departe de lacul Komsomolskoie. Șoferul se afla la volanul unui „Seat” și se deplasa spre oraș.

Totul s-a produs după ce șoferul, în vârstă de 30 de ani, a încercat să depășească un „Mercedes” ce se deplasa în fața lui, însă nu a adaptat viteza potrivită și a pierdut controlul volanului, lovind-o pe femeia de 71 de ani, care mergea pe partea dreptă a drumului, în direcția satului Șmalena.

Pensionara a decedat în urma rănilor cu care s-a ales. Organele responsabile stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram