/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Reținere în plină noapte la Criuleni. Un tânăr beat a căzut de pe motocicletă, după ce a încercat să fugă de polițiști

10 mai 2021, ora 13:09

Un tânăr de 22 de ani din satul Malaești, raionul Criuleni, a fost reținut cu forța de polițiști, după ce a evitat să stopeze motocicleta la insistența inspectorilor de patrulare, a pierdut controlul volanului și a căzut jos, iar ulterior ar fi adresat cuvinte necenzurate oamenilor legii.

Cazul a avut loc la data de 10 mai, aproximativ la ora 03:45. Tânărul se deplasa haotic din localitatea Malaeștii Noi spre localitatea Corjova și a fost observat de către inspectorii de patrulare.

Inspectorul care se afla în echipaj a conectat sistemul luminos al girofarului, iar al doilea, fiind în afara automobilului de serviciu, a făcut semn cu bastonul de dirijare pentru a stopa motocicleta, însă șoferul a ocolit automobilul de serviciu, s-a dezechilibrat și a căzut jos.

Unul din polițiști s-a apropiat de șoferul motocicletei și l-a întrebat dacă are nevoie de ajutor medical, acesta însă l-a numit cu cuvinte necenzurate și a încercat să se eschiveze. Ca urmare, pentru a curma alte acțiuni ilegale, oamenii legii l-au reținut pe tânăr.

La fața locului s-au apropiat mai mulți localnici. Aceștia au fost rugați să nu să nu creeze careva obstacole în desfășurarea atribuțiilor de serviciu ale ofițerilor, întrucât, în caz contrar, ar putea fi aplicate mijloacele speciale din dotare.

Șoferul a fost supus testării alcooscopice rezultatul fiind de 0.46 mg/l. Cazul dat a fost înregistrat în Inspectoratul de Poliție Criuleni. Totodată, a fost înștiințată Procuratura Criuleni.

De partea cealaltă, martorii spun că polițiștii veneau din sens opus, din mers au deschis ușa și l-au dat jos de pe motocicletă pe tânăr. Martorii declară că oamenii legii nu au verificat actele și nici nu au efectuat testul Drager.

Vedeți aici momentul reținerii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram