Alte 49 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e de import.

În total au fost efectuate 1 123 de teste, dintre care 328 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 252.798.

Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 1.401 pacienți confirmați cu COVID-19, dintre care, 170 sunt în stare extrem de gravă. 25 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 197 de persoane au fost vindecate. În total, 243.731 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 1.708 persoane, iar 15.423 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, alte șase persoane au pierdut lupta cu infecția.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!