/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, s-a ales cu un BMW nou

missing
10 mai 2021, ora 21:11

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, s-a ales cu o mașină nouă! Automobilul de teren, de marca BMW, însă nu apare în declarația de avere, depusă recent. Jurnaliștii de la TV8 au aflat despre noua bijuterie pe patru roți datorită unui selfie pe care la încărcat pe pagina sa de Facebook. În fotografie, deputata apare cu ochelari de soare, în proiecția cărora am remarcat că Tauber se află, cel mai probabil, într-un BMW, iar la volan – un bărbat. Am dedus că este șofer, pentru că ea se afla pe bancheta din spate. Abordată ieri să explice acest moment, parlamentara a confirmat că dispune de un automobil nou, iar de șofer are nevoie pentru că nu prea poate conduce. Însă, de la cine este mașina și cine achită leafa șoferului nu a putut să ne spună.

Totul a pornit de la acest selfie, pe care Marina Tauber l-a încărcat pe pagina ei săptămâna trecută. Uitându-ne atent la proiecția de pe lentilele negre, am remarcat că interiorul mașinii este altul decât un Volkswagen Passat – automobilul oficial pe care îl indică deputata în ultima sa declarație de avere. Aparent, habitaclul amintește de un BMW. Când am abordat-o cu această întrebare, deputata Partidului Șor a declarat că mașina nu-i aparține, dar i-a fost oferită, însă nu a vrut să spună de către cine și cu ce ocazie.

Revenind la reflecția din ochelari, remarcăm că deputata și-a făcut selfie-ul de pe bancheta din spate, iar la volan apare un bărbat, semn că acesta ar fi șoferul ei. Tauber ne-a confirmat că dispune de un șofer și precizează că are nevoie de serviciile lui pentru că nu poate conduce automobilul bine.

În declarația sa pentru anul 2020, publicată în luna martie, Marina Tauber indică un autoturism – Volkswagen Passat, din 2018 și cumpărat în anul 2019 cu 18 500 de euro. Între timp, aproape jumătate din veniturile declarate de parlamentară pentru anul trecut au fost de la ziua sa de naștere.

Este vorba de, nici mai mult – nici mai puțin, 12 mii de euro și 5 mii de dolari, dar și un set din cercei și inel, care ar costa în jur de 6000 de euro. Recent, mai exact pe 1 mai, Tauber și-a sărbătorit din nou ziua sa de naștere.

De asemenea, familia Tauber mai declară un apartament de circa 73 metri pătrați, achiziționat acum 14 ani cu circa jumătate de milion de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram