Unul din elevii școlii Nr. 175 din Kazan, Rusia a oferit detalii despre atac pentru presa rusă.

Sursă: Телеканал Дождь

„Toată lumea a început să fie agitată, să zică: „Închideți ușile.” Peste câteva minute directorul școlii a început să țipe „Închidem ușile!!!”. Noi am închis ușile, peste două minute ne-au spus…în școala noastră sunt acești indivizi. De la spate am văzut pe unul din ei ieșind, iar pe al doilea împușcând. Și gata, noi peste 10-15 minute am ieșit. Am vrut să ies pe fereastră, dar profesorul meu brusc și deodată a închis-o și mi-a zis nu! Apoi au venit polițiștii și au bătut în ușă: „Deschideți, suntem noi!” Și noi am deschis ușa.”

În această dimineață doi atacatori au împușcat într-o școală din Kazan, Rusia. Aceștia au intrat înarmați pe intrarea principală a clădirii. Numărul persoanelor rănite ajunge la 32. Șapte copii au murit, declarații făcute de președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov. Un terorist de 19 ani a fost reținut.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!