A fost găsit trupul neînsuflețit al adolescentului de 17 ani, din orașul Bender, regiunea transnistreană, care în seara zilei de 13 aprilie s-a înecat în râul Nistru.  

Cadavrul a fost depistat în portul orașului Bender, pe data de 9 mai, în jurul orei 11. Trupul neînsuflețit, în stare de putrefacție, a fost adus de curenți la mal.

Amintim că în seara de 13 aprilie un grup de tineri a decis să se odihnească pe malul râului. La scurt timp, adolescentul de 17 ani s-a alăturat grupului. Însă, nu a stat mult timp la mal, s-a dezbrăcat și a plecat să înoate.

Din nefericire, la șapte metri distanță de țărm, acesta a început să se înece. Au fost oamenii care l-au observat cum se zbătea în apă, au sărit în ajutor, dar nu au reușit să-i salveze viața.

Scafandrii au cercetat, la o adâncime de opt metri, fundul râului. Operațiunea a fost îngreunată de apa tulburată și curenții puternici.

Menționăm că în februarie curent o fată de 12 ani s-a prăbușit sub gheața râului Nistru. Nici până în prezent, cadavrul acesteia nu a fost depistat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!