/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

La Bender a fost găsit cadavrul minorului de 17 ani care în aprilie s-a înecat în râul Nistru

11 mai 2021, ora 10:36

A fost găsit trupul neînsuflețit al adolescentului de 17 ani, din orașul Bender, regiunea transnistreană, care în seara zilei de 13 aprilie s-a înecat în râul Nistru.  

Cadavrul a fost depistat în portul orașului Bender, pe data de 9 mai, în jurul orei 11. Trupul neînsuflețit, în stare de putrefacție, a fost adus de curenți la mal.

Amintim că în seara de 13 aprilie un grup de tineri a decis să se odihnească pe malul râului. La scurt timp, adolescentul de 17 ani s-a alăturat grupului. Însă, nu a stat mult timp la mal, s-a dezbrăcat și a plecat să înoate.

Din nefericire, la șapte metri distanță de țărm, acesta a început să se înece. Au fost oamenii care l-au observat cum se zbătea în apă, au sărit în ajutor, dar nu au reușit să-i salveze viața.

Scafandrii au cercetat, la o adâncime de opt metri, fundul râului. Operațiunea a fost îngreunată de apa tulburată și curenții puternici.

Menționăm că în februarie curent o fată de 12 ani s-a prăbușit sub gheața râului Nistru. Nici până în prezent, cadavrul acesteia nu a fost depistat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram