/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

PSRM continuă să discute cu PCRM privind formula de participare la anticipate. Dodon spune când va fi luată decizia finală

missing
11 mai 2021, ora 13:56

Partidul Socialiștilor poartă discuții cu Partidul Comuniștilor privind unificarea forțelor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. În acest context, liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că, timp de 24 de ore, va anunța decizia luată în acest sens. 

„La moment se poartă discuții despre unificarea forțelor cu PCRM și alte partide. Am stabilit că în următoarele 24 de ore va fi luată decizia finală despre formula de participare a socialiștilor în alegeri”, a precizat Igor Dodon.

Dodon a mai anunțat că astăzi a fost convocat ședința Executivului politic al PSRM, unde la fel s-a discutat despre acțiunile care vor fi desfășurate în cadrul campaniei electorale.

„Astăzi am convocat ședința Executivului politic al PSRM în cadrul căreia am punctat acțiunile partidului legate de campania electorală. Am aprobat staff-ul central electoral al formațiunii. Am examinat informația despre posibilitatea unificării partidelor stataliste și creării unui front comun pentru apărarea țării noastre”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.

Anterior, Dodon a declarat că Partidul Socialiștilor a adresat o scrisoare oficială președintelui PCRM, Vladimir Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral pentru alegerile anticipate din 11 iulie. 

Amintim că pe data de 6 mai, reprezentanții PCRM au anunțat că liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, va merge la consultări cu socialiștii în vederea creării unui bloc electoral.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram