Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 870: Gafa lui Biden și gluma lui Zelenski. Kievul cere judecarea Rusiei, iar SUA îl avertizează pe Putin

Un copil de trei ani din Comrat a fost transportat la spital, după ce a fost lovit de o motocicletă condusă de un minor

missing
11 mai 2021, ora 10:14

Un accident rutier s-a produs în seara zilei de 9 mai, în satul Chioselia Rusă, UTA Găgăuzia. Un copil de trei ani din Comrat a fost transportat la spital, după ce a fost lovit de o motocicletă condusă de un minor de 14 ani, din satul Chioselia Mare, raionul Cahul. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 20:00, pe strada Pobeda. În urma rănilor primite, copilul a fost internat în Spitalul raional al municipiului Comrat. În urma efectuării testului „Drager”, s-a stabilit că adolescentul nu se afla în stare de ebrietate.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram