/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Perioada când pot fi recepționate actele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova, stabilită de CEC 

missing
12 mai 2021, ora 10:35

A fost stabilit locul și timpul recepționării documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. O decizie în acest sens a fost aprobată de către membrii Comisiei Electorale Centrale în cadrul ședinței de astăzi. 

Astfel, actele se vor depune la sediul CEC în perioada 14 mai – 11 iunie 2021, după următorul program:

a) de Luni până Vineri, între orele 9:00 și 16:00;

b) în ziua de 11 iunie, între orele 9:00 și 17:00.

Documentele pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților independenți la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova se vor depune la sediul Comisiei începând cu 12 mai 2021.

Conform decretului semnat de șefa statului, Maia Sandu, alegerile parlamentare anticipate ar putea avea loc pe data de 11 iulie curent. Maia Sandu a  dizolvat Legislativul pe data de 28 aprilie, imediat după ce Curtea Constituțională a declarat ilegală instituirea stării de urgență în Republica Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram