/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tragedie pe Nistru! Un bărbat ar fi murit înecat după ce a încercat să scape înotând de așa - zișii grăniceri separatiști

12 mai 2021, ora 09:07

Tragedie pe Nistru! Un bărbat de 47 de ani din localitatea Răscăieți, raionul Ștefan Vodă ar fi murit înecat în apele râului după ce ar fi încercat să scape prin înot de așa – zișii grăniceri din regiunea transnistreană. Nenorocirea a avut loc marți după – amiază, iar oamenii legii din partea dreaptă a Nistrului au fost anunțați de o femeie, angajată a pretinselor forțe de ordine de la Tiraspol. 

Potrivit poliției, victima, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 43 de ani, se aflau la pescuit pe Nistru, cu o barcă confecționată artizanal. La un moment dat, patru militari transnistreni le-ar fi făcut semn să tragă barca la mal. Bărbații ar fi încercat să fugă, iar doi dintre militari s-ar fi luat înotând după ei. Bărbatul de 43 de ani a reușit să ajungă înapi, pe malul drept al Nistrului, iar când a ajuns, și-a găsit amicul zăcând la pământ, iar militarii – în jurul său, încercând să îi facă respirație artificială.

De cealaltă parte, mai multe canale de telegram scriu că bărbatul ar fi fost, de fapt, ucis în bătaie de către așa zișii grăniceri din Transnistria, iar autoritățile de la Tiraspol ar încerca să mușamalize cazul.

Pe acest caz a fost pornită o anchetă, pentru a a fi stabilite toate circumstanțele producerii tragediei și cauzele exacte ale decesului bărbatului de 47 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram