/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Aproape 177 de mii de declarații pe venit, depuse de la începutul anului. Mai puțin de un procent - pe suport de hârtie

missing
13 mai 2021, ora 13:00

Din 1 ianuarie, până în data de 30 aprilie 2021, când a expirat termenul limită pentru depunerea declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul trecut, au fost depuse 176.675 de astfel de documente din partea persoanelor fizice. Numărul acestora este în creștere cu aproape 7 % față de anul trecut, anunță Fiscul. 

Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, au fost depuse 175.760 de declarații electronice și doar 915 pe suport de hârtie, adică 0,5 %.

„Resonstatăm faptul că, metodele automatizate de raportare electronică se bucură de o largă utilizare în rândul contribuabililor”, se menționează într-un comunicat de presă al Fiscului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram