/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/Horoscop 13 mai/ Berbecii au în față o zi destul de dificilă, în special în chestiunile financiare

missing
13 mai 2021, ora 08:12

Horoscop Berbec – 13 mai 2021: Ai în față o zi destul de dificilă, în special în chestiunile financiare sau în relațiile cu persoanele aflate la distanță. Nu e ușor să faci față atâtor complicații, dintr-odată, dar ai putea să fii binevoitor cu ceilalți.

Horoscop Taur – 13 mai 2021: Poate că nu vei înțelege mare lucru din anumite situații pe care le vei trăi astăzi, dar ai putea încerca să le găsești sensul și să păstrezi pentru tine, deocamdată, concluziile.

Horoscop Gemeni – 13 mai 2021: Din tot noianul de informații care vine spre tine astăzi, ai putea alege unele care sunt chiar valoroase, dar cu condiția să ai repere clare, pe care să fii obișnuit să le folosești în momentele dificile.

Horoscop Rac – 13 mai 2021: Contează foarte mult orice mic gest sau cuvânt care poate aduce pacea sau, măcar, domoli starea de conflict. Și tu vei beneficia în mod direct de aceste mici momente de bunăvoință.

Horoscop Leu – 13 mai 2021: Este posibil să trăiești cu impresia că lucrurile nu merg deloc în direcția dorită de tine și să te descurajezi din acest motiv. Ar fi bine să lași, deocamdată, astfel de gânduri, deoparte.

Horoscop Fecioară – 13 mai 2021: Mare agitație astăzi, mai ales în familie, poate și pe fondul unor probleme în relațiile cu superiorii de la serviciu. Este important să rămâi rezonabil și va fi suficient ca să te ferești de orice fel de exagerare.

Horoscop Balanță – 13 mai 2021: Te zbați în propria capcană de gânduri legate de viitor, de colaborarea cu anumite persoane pentru care ai un respect aparte. Ar fi bine să le iei pe rând, pas cu pas, și să le clarifici.

Horoscop Scorpion – 13 mai 2021: Toată încrengătura de planuri pe care le-ai făcut ca să îți sporești veniturile, pe baza muncii altora, se poate prăbuși în orice moment, mai ales dacă are la bază intenții necinstite.

Horoscop Săgetător – 13 mai 2021: Va conta, la finalul acestei zile, și ce intenții ai avut și cât de ușor vei reuși să accepți că nu le poți realiza întotdeauna. Răbdarea și bunăvoința sunt cele două chei către inima celorlalți.

Horoscop Capricorn – 13 mai 2021: Problema principală a zilei vine de la dezordinea de la locul de muncă, provocată de tine, din diferite motive, sau de alții. Este important să dai o mână de ajutor la restabilirea ordinii.

Horoscop Vărsător – 13 mai 2021: Contează foarte mult câtă atenție vei reuși să le acorzi celor dragi, dar în mod real, nu cu jumătăți de măsură. Ai ce auzi de la ei și ar fi chiar foarte bine să faci acest lucru.

Horoscop Pești – 13 mai 2021: Casa și familia, principalul tău subiect de preocupare, îți pot oferi astăzi motive de îngrijorare în plus. Nu sunt noi, dar acum le vezi din altă perspectivă, poate puțin mai pesimistă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram