L-am vizitat pe fostul profesor Teodor Timofei într-o dimineață, împreună cu voluntarii asociației Laolaltă și cu angajații de la Hamal.md, care erau cu brațele pline de daruri.

Domnul Timofei a primit în dar produse alimentare, articole de igienă, un televizor, dar și dulapul la care visa atât de mult, pentru că nu avea unde să-și țină costumele de pe vremea când era profesor. Și asta că datorită generozității de care au dat dovadă telespectatorii TV8 și unii agenți economici. I-a făcut un cadouun televizor și Direcția Educație din sectorul Rîșcani al Capitalei.

O susținere importantă a venit din partea partenerilor campaniei – Metro și Fundația Felicia „Grin-Farm”. Mijloacele financiare au fost colectate de asociația obștească „Laolaltă”, care deține o vastă experiență în strângerea de fonduri pentru diferite campanii sociale.

Pe lângă fundația „Grin-Farm” și Metro, campania „Bătrânii noștri”, marca tv8, a fost susținută și de Hamal.md, care a făcut totul pentru ca darurile să ajungă cât mai rapid și în siguranță la cei care au cel mai mult nevoie de ajutor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!