Virginia, italianca de 23 de ani vaccinată din greșeală cu patru doze de Pfizer și nu cu șase cum s-a crezut inițial, se află sub supravegherea unui celebru virusolog italian, Fabrizio Pregliasco. Deocamdată, accidentul nefericit pare să aibă un singur efect.

Mama tinerei, citată de Corriere della Sera, spune că aceasta a început să sufere de o deshidratare masivă. „Virginia suferă încontinuu de sete și a ajuns să bea până la șapte litri de apă pe zi, însă setea nu se potolește. Are buze uscate și cearcăne. M-am îngrijorat și l-am sunat pe doctorul Pregliasco să-l întreb dacă poate să o ia pe Virginia ca pacientă. A acceptat. El a recomandat niște teste urgente pe care le-am efectuat deja și urmează să vedem care sunt concluziile”, a spus mama fetei.

Duminica trecută, studenta de 23 de ani a fost vaccinată, din greșeală, cu patru doze de vaccin Pfizer, nu șase cum s-a crezut inițial. O asistentă a greşit şi, în loc să-i injecteze tinerei o doză de vaccin, i-a administrat patru. Starea ei de sănătate este bună, însă singurul efect al acestui accident pare să fie deshidratarea. Medicul care o supraveghează încă nu a venit cu o concluzie în baza testelor recomandate.

Tânăra a spus la vremea respectivă că nu intenționează să depună plângere plângere penală, dar că se va adresa instanței civile dacă vor fi efecte pe viitor, potrivit Digi24.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!