/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/DOC/ Încă o plecare de la PDM. Trei primari din Ungheni anunță că își exprimă neîncrederea pentru conducerea partidului

missing
14 mai 2021, ora 13:14

Trei primari din Ungheni au anunțat că părăsesc Partidul Democrat, fiind „dezamăgiți de conducerea PDM”. Primarii localităților Năpădeni, Cioropcani și Buciumeni au menționat într-o declarație că „retragem încrederea pentru președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, și exprimăm neîncrederea întregii conducerii”. 

„Exprimăm dezacordul și profunda dezamăgire față de acțiunile domnului Pavel Filip, în calitate de președinte al PDM, și a întregii conduceri PDM, care au dus la distrugerea partidului. Noi am crezut sincer în valorile și promisiunile noii conduceri PDM. Am crezut că lucrurile se vor schimba spre bine și că PDM se va transforma într-un partid mai puternic. Acum înțelegem că am fost mințiți”, se arată în declarația primarilor.

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Democrat, Stela Nistor, a menționat că va reveni cu o reacție privind plecarea celor trei primari.

Nu este prima plecare din Partidul Democrat. Cea mai recentă plecare a fost a consilierului municipal Veaceslav Nedelea.

În ianuarie curent, și primarii, dar și consilierii Organizației Teritorială a Partidului Democrat din Soroca anunță că părăsesc formațiunea. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram