top

/DOC/ Nata Albot și Adrian Belîi. PAS și-a prezentat lista candidaților pentru alegerile anticipate din 11 iulie

14 mai 2021, ora 14:29
Distribuie:

Mai mulți deputați PAS, în fața sediului partidului, au anunțat programul „Pornim vremurile bune” cu care vor merge în camapania pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Ulterior, după discursurile mai multor membri, Sergiu Litvinenco a prezentat lista candidaților la funcția de deputat. Printre aceștia se regăsește și Nata Albot.

Litvinenco a declarat că după ce va citi lista tuturor candidaților – 102 la număr, partidul va merge la Comisia Electorală Centrală pentru a depune actele și a se înregistra în cursa electorală. Lista candidaților este următoarea:

Tot astăzi au depus actele la CEC: Blocul format din PCRM și PSRM, Partidul condus de Cavcaliu – PACE, blocul Renato Usatîi, iar ex-deputatul român Cristian Rizea a solicitat informații pentru a candida independent la alegerile din 11 iulie.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram