Partidul Politic „Șor”  făcut publică lista celor 101 de candidați din partea formațiunii la fotoliul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, la parlamentarele anticipate din 11 iulie. Ilan Șor este cap de listă, în timp ce Marina Tauber este a doua. 

Vicepreședintele formațiunii, juristul Vitalie Balinschi este pe locul al treilea. De altfel, el a fost candidatul Partidului Politic „Șor” la alegerile din februarie 2020 pe circumscripți Hâncești.

Denis Ulanov este al patrulea pe listă, Petru Jardan al cincilea, iar Reghinaa Apostolova a șasea, în timp ce Violeta Ivanov este a noua pe lista celor de la „Șor”.

Sergiu Sîrbu, de la grupul parlamentar „Pentru Moldova” este pe locul 11, Ruxanda Glavan pe 13, Grigore Respesciuc pe 14, iar Eleonora Graur pe 15.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!