/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Primul - Ilan Șor, a doua - Marina Tauber. Lista propusă de Partidul „Șor” pentru parlamentarele anticipate

missing
14 mai 2021, ora 18:31

Partidul Politic „Șor”  făcut publică lista celor 101 de candidați din partea formațiunii la fotoliul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, la parlamentarele anticipate din 11 iulie. Ilan Șor este cap de listă, în timp ce Marina Tauber este a doua. 

Vicepreședintele formațiunii, juristul Vitalie Balinschi este pe locul al treilea. De altfel, el a fost candidatul Partidului Politic „Șor” la alegerile din februarie 2020 pe circumscripți Hâncești.

Denis Ulanov este al patrulea pe listă, Petru Jardan al cincilea, iar Reghinaa Apostolova a șasea, în timp ce Violeta Ivanov este a noua pe lista celor de la „Șor”.

Sergiu Sîrbu, de la grupul parlamentar „Pentru Moldova” este pe locul 11, Ruxanda Glavan pe 13, Grigore Respesciuc pe 14, iar Eleonora Graur pe 15.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram