/FOTO/ Accident grav în Capitală. Un tânăr a ajuns în comă la spital, după ce s-a tamponat într-un copac

14 mai 2021, ora 08:39

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe strada Uzinelor din Capitală. Un bărbat a fost transportat în stare de comă la spital, după ce s-a tamponat cu mașina într-un copac.

Oamenii legii spun că totul s-a întâmplat în jurul orei 03:20. Șoferul se afla la volanul unui automobil de model „Audi A6”. Bărbatul are vârsta de aproximativ 20-25 de ani.

Accidentul s-a produs, după ce conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat într-un copac.

În urma accidentului rutier, șoferul s-a ales cu vătămări corporale grave fiind transportat la spital și internat în secția de reanimare în stare de comă.

Pe acest caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele și identitatea conducătorului care se afla la volanul mașinii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram