Lista Partidului Democrat din Moldova pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie este practic definitivată și urmează să fie aprobtă sâmbătă, 15 mai, la Consiliul Național Politic al formațiunii. Președintele de onoare al democraților, Dumitru Diacov, ar putea să nu candideze pentru un fotoliu de deputat.

Asta deși la Biroul executiv i-a fost propus locul 5 pe list PDM pentru parlamentarele anticipate. Diacov ar putea propune un alt nume în locul său.

„Nu am luat o decizie finală. Am un loc bun în listă, eligibil. Vorbesc cu oamenii din teritoriu, iar decizia o să o anunț sâmbătă, la ședința Consiliului Național Politic”, a declarat pentru tv8.md Dumitru Diacov.

Potrivit liderului de onoare al PDM, președintele partidului, Pavel Filip, este cap de listă. Dumitru Diacov a refuzat să ne spună însă și numele altor colegi de ai săi care vor candida la alegerile parlamentare anticipate.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!