/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/Horoscop 15 mai/ Racii au parte de o zi care le este pe plac

missing
15 mai 2021, ora 07:54

Horoscop Berbec – 15 mai 2021: Este o zi care te invită să scotocești adânc prin cufărul cu lucruri aruncate, ca să găsești cuvântul sau gestul potrivit pentru a te apropia din nou de cei din familie.

Horoscop Taur – 15 mai 2021: Ai nevoie de căldură în relațiile cu cei din anturajul apropiat și dacă tot știi asta, ar fi bine să fii tu cel care face primul pas. Să aștepți de la ceilalți este inutil și la capătul drumului te poate aștepta o dezamăgire.

Horoscop Gemeni – 15 mai 2021: Este un moment bun pentru a rememora evenimente care ți-au luminat viața și te-au ajutat să crezi în bine. Din astfel de experiențe îți poți extrage puterea de a crea și altele, poate și mai frumoase.

Horoscop Rac – 15 mai 2021: Ai parte de o zi care îți va fi pe plac, cu bune și cu rele, pentru că evenimentele vor avea o curgere aparte, iar din curgerea lor vei putea să înțelegi ceva din complexitatea și frumusețea vieții.

Horoscop Leu – 15 mai 2021: Poate că anumite intensități nu-ți vor fi pe plac, mai ales în interacțiunile cu superiorii sau persoanele mai în vârstă din familie. Dar poți trece peste aceste detalii, fără să fie necesar vreun efort deosebit.

Horoscop Fecioară – 15 mai 2021: Va conta, la finalul acestei zile, orice gest frumos sau vorbă bună pe care ai reușit să le oferi celor din jur. Și pentru tine este important să te lași în voia celor mai frumoase impulsuri care vin din interior.

Horoscop Balanță – 15 mai 2021: Ziua debutează frumos și te invită la compasiune, bunătate și căldură sufletească, adică acele calități pe care și tu le admiri, atunci când le întâlnești.

Horoscop Scorpion – 15 mai 2021: Ai ocazia să te exprimi cât de frumos dorești, fără teamă că ai putea deveni ridicol sau că gesturile tale nu vor fi apreciate la adevărata lor valoare.

Horoscop Săgetător – 15 mai 2021: Cauți pacea căminului și liniștea sufletească a omului care este convins că e pe drumul cel bun și face ceea ce trebuie, conform propriei conștiințe. Astăzi, pentru scurt timp, le-ai putea găsi.

Horoscop Capricorn – 15 mai 2021: Ai șansa de a ajunge la gânduri mai bune despre anumite evenimente care te-au tulburat și pe care acum începi să le vezi în altă lumină, să înțelegi darul pe care ți l-au oferit.

Horoscop Vărsător – 15 mai 2021: Cauți bunăstarea și nu e nimic greșit în asta, numai că te bazezi prea mult pe ceea ce ți-ar putea oferi alții. Poate că ar fi o idee mult mai bună să te preocupe mai mult ce poți face tu pentru a o obține.

Horoscop Pești – 15 mai 2021: Te întorci la cei dragi, nu pentru că ai fi fost plecat, ci pentru că te-ai îndepărtat de ei și acum vezi cât de dureros este și pentru ei, și pentru tine.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram