Au mai rămas câteva zile până la Eurovision 2021, care are loc anul acesta la Rotterdam, Regatul Țărilor de Jos. În această seară are loc ceremonia „Turquoise Carpet“ de deschidere a concursului muzical. Gazdele au pregătit un eveniment impresionant.

Delegaţiile vor fi transportate cu trei ambarcaţiuni – reprezentanţii ţărilor din prima semifinală, cei din a doua semifinală şi artiştii din BigFive împreună cu delegaţia ţării gazdă – şi vor traversa râul Maas. La debarcare, vor fi întâmpinaţi de Ahmed Aboutaleb, primarul oraşului Rotterdam.

Anul acesta, invitaţii vor defila pe un covor turcoaz lung de 210 metri.  Evenimentul este organizat la Rotterdam Cruise Terminal, unde, în premieră, covorul roşu al ceremoniei va deveni turcoaz, în onoarea partenerului oficial din acest an. Situată în zona Wilhelmina Pier, lângă Podul Erasmus, clădirea face parte din patrimoniul cultural local şi are o sală de 3.800 metri pătraţi.

Gazdele ceremoniei, Koos van Plateringen şi Fenna Ramos, vor întâmpina invitaţii şi vor realiza interviuri cu artiştii ESC 2021, dând startul „Săptămânii Eurovision”.

Prima semifinală Eurovision va avea loc în data de 18 mai, iar a doua, la care va cânta și participanta țării noastre, Natalia Gordienko, cu „Sugar” urmează să aibă loc în 20 mai.

Marea finală Eurovision 2021 se va desfășura în data de 22 mai, sub sloganul „Open Up”.

Vezi mai jos melodia cu care Natalia Gordienko reprezintă anul acesta R. Moldova la Eurovision.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!