/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Diseară are loc ceremonia „Turquoise Carpet“ de deschidere a Eurovision 2021. Invitații vor defila pe un covor lung de 210 metri

missing
16 mai 2021, ora 12:26

Au mai rămas câteva zile până la Eurovision 2021, care are loc anul acesta la Rotterdam, Regatul Țărilor de Jos. În această seară are loc ceremonia „Turquoise Carpet“ de deschidere a concursului muzical. Gazdele au pregătit un eveniment impresionant.

Delegaţiile vor fi transportate cu trei ambarcaţiuni – reprezentanţii ţărilor din prima semifinală, cei din a doua semifinală şi artiştii din BigFive împreună cu delegaţia ţării gazdă – şi vor traversa râul Maas. La debarcare, vor fi întâmpinaţi de Ahmed Aboutaleb, primarul oraşului Rotterdam.

Anul acesta, invitaţii vor defila pe un covor turcoaz lung de 210 metri.  Evenimentul este organizat la Rotterdam Cruise Terminal, unde, în premieră, covorul roşu al ceremoniei va deveni turcoaz, în onoarea partenerului oficial din acest an. Situată în zona Wilhelmina Pier, lângă Podul Erasmus, clădirea face parte din patrimoniul cultural local şi are o sală de 3.800 metri pătraţi.

Gazdele ceremoniei, Koos van Plateringen şi Fenna Ramos, vor întâmpina invitaţii şi vor realiza interviuri cu artiştii ESC 2021, dând startul „Săptămânii Eurovision”.

Prima semifinală Eurovision va avea loc în data de 18 mai, iar a doua, la care va cânta și participanta țării noastre, Natalia Gordienko, cu „Sugar” urmează să aibă loc în 20 mai.

Marea finală Eurovision 2021 se va desfășura în data de 22 mai, sub sloganul „Open Up”.

Vezi mai jos melodia cu care Natalia Gordienko reprezintă anul acesta R. Moldova la Eurovision.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram