/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

AUR îndeamnă PUN să i se alăture. Îi oferă locuri în capul listei la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

missing
17 mai 2021, ora 13:17

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor îndeamnă Partidul Unității Naționale să i se alăture, pentru a participa pe aceeași listă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. AUR promite reprezentanților formațiunii unioniste, și personal liderului acesteia, Octavian Țîcu, locuri în capul listei de candidați pentru scrutin. 

„Îl așteptăm pe domnul Țîcu printre rândurile noastre pentru a desăvârși această operă de unitate și a încununa bunăvoința, cu inima deschisă și să lăsăm la o parte tot ce ne poate despărți. Declarăm că suntem gata să oferim locul din frunte pentru PUN pentru a da de înțeles că unicul nostru scop este cauza națională”, a spus Vlad Bilețchi într-o conferință de presă.

Am solicitat o reacție de la președintele PUN, Octavian Țîcu. Acesta ne-a spus că formațiunea va reveni pe parcursul acestei zile cu un  răspuns la apelul celor de la AUR.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram