/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

O femeie originară din Rezina ar fi fost violată de un adolescent beat

missing
17 mai 2021, ora 13:31

Un băiat în vârstă de 17 ani ar fi violat o femeie de 54 de ani din Rezina. Acesta se afla în stare de ebrietate și a profitat de imposibilitatea victimei de a se apăra. 

Victima a alertat poliția și le-a declarat oamenilor legii că, aflându-se în gospodăria unei femei de care îngrijea, a fost violată de un consătean beat.

„Tânărul a întreținut cu un raport sexual cu victima, după care a părăsit domiciliu și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Tânărul a fost identificat, fiind cercetat în stare de libertate. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal, au fost prelevate probele biologice necesare și se așteaptă rezultatul expertizei”, a declarat pentru tv8.md ofițera de presă al IP Rezina, Elena Băetrău.

Potrivit poliției, cazul a avut loc ieri, în jurul orelor 18:00, iar adolescentul a fost identificat la scurt timp, fiind cercetat în libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram