/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Parcul Dinseyland se redeschide în această vară. Din ce dată turiștii pot rezerva bilete

missing
17 mai 2021, ora 14:59

Disneyland-ul se redeschide începând cu 17 iunie! Conform calendarului de deconfinare stabilit de guvernul francez, parcurile de distracții își pot relua activitatea începând cu nouă iunie. Site-ul oficial al parcului de distracție informează că doar un hotel va fi redeschis pe teritoriul Disneyland-ului.

După luni întregi de inactivitate, accesul în parc va fi posibil doar cu o rezervare prealabilă și niciun bilet nu va putea fi cumpărat pe loc. Totodată, masca rămâne a fi obligatorie pe teritoriul Dinseyland-ului. Administrația parcului au amenajat teritoriul prin marcaje speciale astfel încât să fie respectată distanța fizică între persoane, potrivit LCI France.

La unele carusele printre cele mai populare, accesul se va face doar cu o rezervare, pentru a evita formarea cozilor prea mari și îmbulzeala la așteptare. Un orar special va fi stabilit pe aplicațiile oficiale a parcului Disneyland.

Disneyland Paris a pregătit unele noutăți pentru vizitatorii săi odată cu redeschiderea parcului. Hotelul New York va avea un nou decor cu tematica Marvel și va redeschide pe 21 iunie după doi ani în care a fost în construcție. Walt Disney Studios Park, caruselul Studio TRAM Tour a fost adaptată pe tema “Cars”, așteptând deschiderea zonei Campus Avengers în 2022.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram