Disneyland-ul se redeschide începând cu 17 iunie! Conform calendarului de deconfinare stabilit de guvernul francez, parcurile de distracții își pot relua activitatea începând cu nouă iunie. Site-ul oficial al parcului de distracție informează că doar un hotel va fi redeschis pe teritoriul Disneyland-ului.

După luni întregi de inactivitate, accesul în parc va fi posibil doar cu o rezervare prealabilă și niciun bilet nu va putea fi cumpărat pe loc. Totodată, masca rămâne a fi obligatorie pe teritoriul Dinseyland-ului. Administrația parcului au amenajat teritoriul prin marcaje speciale astfel încât să fie respectată distanța fizică între persoane, potrivit LCI France.

La unele carusele printre cele mai populare, accesul se va face doar cu o rezervare, pentru a evita formarea cozilor prea mari și îmbulzeala la așteptare. Un orar special va fi stabilit pe aplicațiile oficiale a parcului Disneyland.

Disneyland Paris a pregătit unele noutăți pentru vizitatorii săi odată cu redeschiderea parcului. Hotelul New York va avea un nou decor cu tematica Marvel și va redeschide pe 21 iunie după doi ani în care a fost în construcție. Walt Disney Studios Park, caruselul Studio TRAM Tour a fost adaptată pe tema “Cars”, așteptând deschiderea zonei Campus Avengers în 2022.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!