Partidul Liberal, condus de fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă se alătură Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru a participa împreună, pe aceeași listă, la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut de Dorin Chirtoacă la o conferință de presă susținută astăzi. Liderul liberalilor a spus că formațiunea sa va prezenta lista candidaților și va pune la dispoziție pentru AUR toate resursele partidului pentru campania electorală.

„PL continuă consolidarea curentului unionist. Am decis că noi, cei din PL, să facem front comun cu cei din AUR, care au înregistrat un rezultat foarte bun la parlamentarele de peste Prut. Am decis să participăm pe lista AUR pentru ca împreună să spargem gheața dezbinării și să clădim unirea. Vom prezenta lista candidaților și vom pune la dispoziție toate sediile și resursele necesare pentru campania electorală”, a menționat Chirtoacă.

După ce AUR a făcut apel la toate partidele unioniste din Republica Moldova să i se alăture, pentru a participa împreună la scurtinul din iulie, acestuia i s-au alăturat Uniunjea Salvați Basarabia și Partidul Popular Românesc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!