/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/VIDEO/ „Sunt viu și sănătos”. Nicolae Ceaus, apariție pe Telegram, unde vorbește despre presupusa lui răpire

missing
17 mai 2021, ora 10:53

Fostul judecător ucrainean Nicolae Ceaus a dat semne de viață pentru prima dată de la presupusa lui răpire, din centrul Chișinăului. Ex – magistratul a postat un video pe un canal de telegram, în care spune că este bine și își cere scuze de la familie pentru ce s-a întâmplat.

Ceaus nu a spus unde se află, dar a menționat că se va întoarce într-un final în Ucraina unde va da declarații, împreună cu avocații săi.

„Nu pot spune unde mă aflu, dar trebuie să spun că sunt bine, pentru că mulți încearcă să speculeze pe marginea presupusei mele răpiri. Cine este interesat de acest lucru, putem doar să bănuim. În primul rând, vreau să mă adresez soției mele. Svetlana, iartă-mă pentru că tu și copii noștri ați fost nevoiți să treceți prin asta, dar așa a trebuit”, a spus Nicolae Ceaus.

Amintim că Nicolae Ceaus ar fi fost răpit dincentrul Chișinăului la începutul lunii aprilie. Pe acest caz, oamenii legii au pornit o anchetă și chiar au reținut două persoane care ar fi imlicate în dispariția fostului magistrat din Ucraina. Cazul este investigat și de o comisie specială parlamentară.

Nicolae Ceaus a fugit în anul 2016 de justiția de la Kiev după ce a fost prins cu mită de 150 de mii de dolari în borcane și s-a ascuns în Republica Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram