/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ Grav accident la Bălți. Trei persoane au fost transportate la spital

missing
18 mai 2021, ora 15:06

Un grav accident rutier s-a produs pe 17 mai în orașul Bălți. Trei persoane au fost transportate la spital, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. Polițiștii au stabilit că șoferii nu se aflau în stare de ebrietate la volan. 

Oamenii legii au fost înștiințați de către un bărbat că impactul s-a produs pe traseul Chișinău – Orhei – Bălți. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model „Ford Tranzit” a ieșit pe contrasens și a ciocnit frontal un automobil de model „Opel Zafira”.

Primul automobil era condus de către un bărbat de 33 de ani din municipiul Bălți, iar cel de-al doilea de către un bărbat de 38 de ani din aceeași regiune.

În urma accidentului rutier, ambii conducători auto și o femeie de 60 de ani, care se afla în „Opel Zafira”, au fost transportați la Spitalul din Bălți.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram