Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

top

/VIDEO/ Ore numărate până la prima semifinală a Eurovision. Reprezentanți din 16 țări, printre care România și Rusia, vor urca azi pe scena de la Rotterdam 

18 mai 2021, ora 10:35
Distribuie:

Ore numărate până la prima semifinală a concursului de muzică Eurovision Song Contest, care în acest an se desfășoară în Olanda. Astăzi, pe scena de la Rotterdam vor urca reprezentanții României, Lituaniei, Sloveniei, Rusiei, Suediei, Australiei, Macedoniei de Nord, Irlandei, Cipru, Norvegiei, Croaţiei, Belgiei, Israel, Azerbaidjan, Ucrainei şi Maltei.

În acest an, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Natalia Gordienko, va evolua în cea de-a doua semifinală, care va avea loc pe data de 20 mai curent. cu piesa Sugar.

Zece concurenți se vor califica în finala Eurovisionului, care va avea loc pe 22 mai.

Agerpres scrie că în acest an delegaţiile naţionale participante la eveniment sunt supuse unor reguli sanitare stricte, precum separarea strictă a publicului şi obligativitatea testării anti-COVID-19 înainte cu 48 de ore.

Sala de spectacole va găzdui 3.500 de spectatori la finala de sâmbătă, şi cele două semifinale de marţi, 18 mai, şi de joi, 20 mai, şi la repetiţiile generale. Această cifră reprezintă doar 20% la sută din capacitatea sa totală.

Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de Duncan Laurence, reprezentantul Regatului Ţărilor de Jos, cu piesa „Arcade”, în 2019. Ediţia 2020 a Eurovision Song Contest a fost reprogramată de către organizatori din cauza pandemiei.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram