/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Zborurile pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, reluate. Detaliile oferite de Ambasada R. Moldova în Israel

missing
18 mai 2021, ora 09:38

Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță despre reluarea zborurilor pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău. Astfel, pentru săptămâna curentă sunt planificate trei zboruri – 18 mai, 19 mai, 20 mai 2021.

Conform reprezentanților ambasadei, cetățenii Republicii Moldova care intenționează să părăsească Statul Israel trebuie să prezinte la aeroport testul PCR covid-19 negativ.

Pentru a beneficia de testare la Aeroportul Ben Gurion cu 72 înainte de plecare din Statul Israel, moldovenii se pot programa online pentru acest serviciu la adresa electronică Check2fly.

De asemenea, atenționăm că la plecare din Statul Israel, rămâne obligatorie îndeplinirea formularului de ieșire, care poate fi găsit pe link-ul – bit.ly.

Misiunea diplomatică mai precizează că pentru a fi la curent cu ultimele schimbări în documentația necesară cetățenii pot accesa pagina electronică TravelDoc.

De la începerea ostilităţilor, la 10 mai, 200 de palestinieni au fost ucişi în Fâşia Gaza, dintre care cel puţin 59 de copii, şi peste 1.300 de răniţi, potrivit unui bilanţ palestinian, citat de AFP.

Pe partea israeliană, zece persoane au fost ucise, printre care un copil, şi 294 rănite după tiruri de rachete.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram