/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Accident în Capitală! Un BMW, transformat într-un morman de fiare după ce șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un pilon

missing
19 mai 2021, ora 10:18

Un accident rutier s-a produs în noaptea de 19 mai, pe str. Muncești din Capitală, după ce șoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent într-un pilon. În urma impactului automobilul s-a transformat într-un morman de fiare.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic a declarat pentru tv8.md că accidentul s-a produs în jurul orei 23:52. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul s-a tamponat într-un pilon.

Șoferul a declarat oamenilor legii că nu a a adaptat viteza mașinii la condițiile meteo. În urma impactului nicio persoană nu a avut de suferit. Alți participanți la trafic nu au fost implicați. Conducătorul auto va fi sancționat conform legislației în vigoare.

Foto: Facebook/Город Без Маршруток

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram